Hindsholm VVS

Firmaprofil

Vi tilbyder VVS, blikkenslager, oliefyr, gasinstallationer og varmepumper ( VE- godkendt/Certificeret )

Vi er autoriserede og kvalitetsgodkendte gas – og vandmestre. ​Vore produkter skal tilfredsstille vore kunders forventninger om kvalitet – derfor vælger vi vore indkøb med omhu hos kendte og stabile leverandører.

Vi servicerer oliefyr, gasfyr, pillefyr samt varmepumper.

Medarbejdere

I VVS firmaet er den nuværende stab af medarbejdere et effektivt team af faglærte svende, kontorassistent samt indehaver ingeniør Ole Markvardsen.

Vores VVS-specialister er udstyret med hver sin veletableret servicevogn og kan kontaktes over mobiltelefon.

Værksted

Medarbejderne har stor erfaring og kan træffes i Kerteminde, de får løbende deres viden opdateret på relevante kurser, som gør det muligt for os, at løse enhver tænkelig opgave indenfor nymonteringer, reparationer, smedearbejde og serviceringer af enhver art.

Værkstedet er veludstyret med værktøjsmaskiner blandt andet 3,0 m’s maskinsaks og 3,0 m’s kantpresse – lokkemaskiner – pladevalse – bukkemaskine – fræser samt save og svejsemaskiner.

Alle opgaver store eller små betjenes med omhu.

VVS-arbejde

Både nye og gamle boliger kan rumme skjulte og oversete skavanker. Det kan være en dårlig udnyttelse af varmesystemerne til skade for din økonomi.

Det kan være rør, der ruster, og dermed truer hjemmet med en større vandskade.

For at få en optimal udnyttelse af alle installationer og for at undgå, at små skader bliver til store omkostninger, så lad Hindsholm VVS stå for vvs-arbejdet.

Vi sikrer, at vand, varme og sanitet er i orden. At termostater, armaturer, rør og afløb ikke er noget, du skal bekymre dig om i hverdagen.

Kontakt os for at høre mere om serviceaftaler, vedligeholdelser og projektering af større opgaver.

Blikarbejde

Hindsholm VVS udfører alle former for blikarbejde.

Skal arbejdet udføres i  zink eller kobber, sikrer vores dygtige medarbejdere, at resultatet bliver smukt, og at kvaliteten er i top.

Uanset om det er taget, tagrenden eller facaden, der trænger til en kærlig hånd eller et helt nyt udseende, kan vi klare opgaven.

Vi tilbyder inspiration og professionel sparring, så du vælger den bedste løsning til lige netop din bolig.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?